Petshop Animax organizeaza cel mai cool eveniment pentru caini: Summer Dog Day!

Pe 10 august, incepand cu ora 10:00, petshop Animax invita toti cateii, alaturi de stapanii lor, la cel mai cool eveniment canin al acestei veri: Summer Dog Day! Evenimentul va avea loc in spatiul de joaca Animax din Parcul Herastrau, intrarea Pescarus.

Parada canina cu costume, concursuri distractive, demonstratii de agility, lectii gratuite de dresaj, consultanta si servicii de cinci stele, sfaturi de fashion, beauty si prezentarea ultimelor tendinte in materie de cosmetica pentru animale, hrana pentru caini, recompense delicioase si o piscina mare in care cateii sunt asteptati sa se balaceasca! Toate acestea, pentru cei mai buni prieteni ai omului!

In spatiul de joaca Animax, distractia va fi la ea acasa! Cainii vor avea ocazia sa participe la concursuri de dans, de trick-uri, dar vor fi si vedetele principale ale evenimentului pe covorul rosu al paradei de costume. De asemenea, „cuplurile” de catei vor putea primi certificate de casatorie cu numele lor. Desigur, premiile vor fi pe masura! O multime de cadouri si de suprize ii asteapta pe minunatii patrupezi! Hrana pentru caini va fi asigurata pe tot parcursul evenimentului de petshop Animax.

Toti iubitorii de caini, impreuna cu patrupezii lor mici sau mari, sunt asteptati duminica in spatiul de joaca din Parcul Herastrau, intrarea Pescarus pentru o portie zdravana de distractie si rasfat alaturi de echipa Animax!